Selectați pagina

Cel mai bun modulator fm cu bluetooth si incarcator auto dual USB

Cel mai bun modulator fm cu  bluetooth si incarcator auto dual USB

Va prezint un modulatorul fm modelul S-10 cu bluetooth oferit de geekbuying.com la pret de 9.99 USD ,
Modulatorul FM S-10 fiind unul dintre cele mai utile gadget-uri pe care le poți avea în mașină mai vechi ca nu au posibilitatea de a reda muzica prin bluetooth cu ajutorul acest mic accesoriu poti beneficia de o calitate sonora excelenta, dar si de toate melodiile pe care le ai pe tableta sau pe smartphone.

Pe lângă funcția de baza, de modulator FM, aceste dispozitiv are porturi pentru încărcare USB rulare muzica prin USB, Bluetooth, slot de card micro SD, și mufe auxiliare .


Are microfon integrat, deci poți prelua apeluri prin intermediul său. Îmi place mult pentru că îl pot folosi și pentru încărcarea telefonului si reda muzica, practic un gadget 3 în 1

 


Caracteristici:


Model: S-10
Preluare Apeluri telefonice / hands free
Detector voltaj baterie
Frecventa FM: 87.5-108MHz
Mod FM: stereo
Bluetooth singlepoint
Voltaj intrare: 12-24V
Voltaj iesire: 5V+/-0.25
Curent iesire: 3.4A max
Sensibilitate: -92dBm
Temperatura de lucru: -10-70 grade C
Format audio: MP3, WNA, WAV, FLAC
Conectivitate: Bluetooth 4.2 + EDR
Extensie memorie: Stick-USB, micro SD pana la 32 GB
Porturi: 2 x USB,
Distanta de transmitere: 5 m
Ecran si led albastru

 

Vine într-o cutie albă în interiorul careia nu vei găsi decât încărcătorul și manual de utilizare. Arată foarte bine și pare a fi construit din materiale de calitate


Pentru a trimite muzică trebuie să îl conectezi la telefon via Bluetooth, după care setezi o frecevența dorită – din fabrică vine setat pe 87,5 MHz. Frecvența FM este reglabilă (pană la 108.00 Mhz) . Practic, alegi o frecvență liberă, unde nu sunt interferențe , această frecvenţă este afişată pe micul ecran în permanenţă şi poate fi schimbată ţinând apăsat pe butonul de “închidere/primire apel” până când frecvenţa va începe să licăre pe ecran şi utilizând apoi butoanul inchidere apeluri şi rotind de el stanga sau drapta , iar calitatea audio este mai bună.


Pe final, modulatorul FM S-10 mi s-a părut un device perfect pentru a putea fi folosit în maşină datorită dimensiunilor sale mici şi opţiunilor cu care vine la pachet acesta fiind atât un modulator FM cu mai multe surse, cât şi un încărcător auto şi un handsfree Bluetooth excelent.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PROMOTIILE ZILEI

ABONARE & SUSTINERE

Iti place ce facem aici? Aboneaza-te si primeste noutatile zi de zi.