Selectați pagina

Termeni și condiții

Prevederile din setul de termeni și condiții au fost redactate și publicate cu scopul de a asigura o utilizare cât mai simplă și plăcută a site-ului www.levinetit.ro

Date de identificare

Site-ul și magazinul online www.levinetit.ro sunt administrate de compania LeviNetIT din Mures Pentru a intra în contact direct cu unul dintre reprezentanții utilizați formularul de contact sau folosiți adresa de e-mail [email protected]

Utilizare site

Utilizatorii noi care se înregistrează pe site trebuie să cunoască termenii și condițiile de utilizare pentru a nu întâmpina probleme în diferitele faze ale înregistrării, ale comenzii, ale plații sau ale returnării produselor. Plasarea unei comenzi pe site-ul nostru, www.levinetit.ro, implică acordul dumneavoastră în legătură cu termenii și condițiile descrise în această pagină.

Termenii si condițiile se aplica tuturor celor care accesează site-ul www.levinetit.ro, fie că este vorba de vizitare simplă și vizualizare a ofertei de produce și servicii, de comandă sau de contactarea directa prin e-mail sau telefon a echipei care se ocupa de administrarea site-ului și a gestiunii relațiilor cu clienții site-ului www.levinetit.ro. Prin contactul prin mijloace electronice (e-mail, formular de contact) utilizatorul își dă acordul cu privire la primirea de notificări, alerte, materiale de tip newsletter cu scop informativ si promoțional a căror conținut este strict legat de activitatea, produsele și serviciile care fac obiectul site-ului www.levinetit.ro.

Ne rezervăm dreptul să refuzăm comunicarea cu persoanele care folosesc un limbaj nepotrivit, jignitor, injurios, la adresa noastră sau orientate către terți.

Ne rezervăm dreptul de a aduce modificări acestui set de termeni și condiții, sau orice alte modificări pe site-ul www.levinetit.ro, fără a fi nevoie de o notificare prealabilă a utilizatorilor noștri.

Utilizatorii www.levinetit.ro beneficiază, fără excepție, de acces limitat la informațiile publice de pe site. Utilizarea site-ului este limitata la interesul personal si nu permite modificarea conținutului fără acordul nostru prealabil.

Politica de confidențialitate

Compania LeviNetIT se angajează la păstrarea confidențialității în ceea ce privește datele personale utilizatorilor site-ului www.levinetit.ro. Nici un fel de informații necesare pentru înregistrare pe site și pentru efectuarea comenzilor nu vor fi distribuite către terți. Compania noastră nu încurajează spam-ul sau invadarea spațiului personal al utilizatorilor de către terți fără acordul utilizatorilor înregistrați pe www.levinetit.ro.

Ne angajăm să păstrăm datele personale într-o bază de date securizată și să le folosim doar pentru comunicarea cu utilizatorul site-ului nostru în scopuri legate de confirmarea comenzii sau pentru a transmite informații legate de noutățile, concursurile, ofertele speciale sau evenimentele pe care le organizăm.

Utilizatorii site-ului www.levinetit.ro vor distribui către terți sau prin alte canale de comunicare informațiile primite de la www.levinetit.ro si nici nu le vor folosi în scopuri comerciale. Astfel, se înțelege și se respectă dreptul la proprietate intelectuală.

Respectarea drepturilor de autor

Toate elementele de conținut (elemente grafice, logo, imagini, texte) ale acestui site sunt proprietatea LeviNetIT și intră sub protecția Legii drepturilor de autor ți a legilor privind proprietatea intelectuală și industrială. Acțiunile de copiere, distribuție prin alte canale, sau folosire de către terți în scopuri comerciale externe www.levinetit.ro, fără acordul prealabil al LeviNetIT se sancționează conform legilor în vigoare.

Acordul utilizatorului

Prin acționarea unor comenzi electronice de confirmare (ex: „OK”, „Trimite”, „Sunt de acord”, etc.) utilizatorul confirmă că a citit și a înțeles termenii și condițiile de utilizare ale site-ului.

Soluționarea conflictelor

Orice eventuală dispută care ar putea apărea cu un utilizator al site-ului www.levinetit.ro, LeviNetIT, își exprimă deschiderea pentru rezolvarea pe cale amiabila a divergentelor. În cazul în care acest lucru nu este posibil, conflictul va fi soluționat prin aplicarea prevederilor legale din România și devine de competența instanțelor românești.

 

PROMOTIILE ZILEI

ABONARE & SUSTINERE

Iti place ce facem aici? Aboneaza-te si primeste noutatile zi de zi.